top of page
Tabăra Trăiește Altfel

2017

Aflată la cea de-a IX-a ediÈ›ie, Tabăra TrăieÈ™te Altfel a luat startul în vara anului 2008, de atunci organizându-se în fiecare an (excepÈ›ie fiind anul 2014), în perioada iulie-august. Tabăra se întinde pe parcursul a 8 zile (de vineri până vineri) È™i are un program bine structurat, una din zile fiind destinată pentru drumeÈ›ie. Programul include timp de închinare, părtășie È™i mesaj, activități de socializare, de muncă în echipă, activități recreative, competiÈ›ii sportive (football, volei, laptenis), foc de tabără dar È™i implicarea la buna desfășurare a taberei.

​

Prin taberele organizate anual, ne propunem să comunicăm adevărul despre Dumnezeu È™i credinÈ›a creÈ™tină. Totodată, ne dorim să oferim un cadru în care tinerii creÈ™tini să găsească răspunsuri la întrebări, la problemele cu care se confruntă, să întâlnească oameni de la care au de învățat È™i care sunt dispuÈ™i să îi asculte.

​

Èšinând cont de vârsta participanÈ›ilor, ne dorim să venim în sprijinul lor È™i pe plan profesional. Astfel, în cadrul workshopurilor organizate, avem ca invitaÈ›i specialiÈ™ti din diverse domenii de interes cum ar fi: marketing, management, juridic, psihologie, fotografie, social-media, blogging, literatură È™i multe altele.

​

Având în vedere că cei mai mulÈ›i participanÈ›i sunt elevi È™i studenÈ›i, È™i È›inând cont de faptul că la aceste vârste tinerii se confruntă cu numeroase schimbări, probleme, decizii pe care trebuie să le ia, temele taberei au fost alese cu scopul de a stârni interesul tinerilor È™i de a răspunde nevoilor lor. În cele opt ediÈ›ii desfășurate până în prezent au fost abordate subiecte ca: identitatea, caracterul, dorinÈ›a de schimbare, puterea de a o lua de la capăt, relaÈ›iile cu cei din jur, anturajul sau familia.

​

În acest an TABÄ‚RA TRÄ‚IEȘTE ALTFEL 2017 REDEFINIT va avea loc în perioada 28 iulie – 4 august, în localitatea ȘuncuiuÈ™, jud. Bihor.

bottom of page